#payitforward

Alsjeblieft!

Deze strip krijg je gratis van me. Gewoon, zomaar… Ik hoop dat je het een tof verhaal vindt, met mooie tekeningen. Ik hoop dat je ervan geniet, want dat is de bedoeling van dit boekje… Genieten. Liefst met volle teugen!

Strips zijn de laatste tijd zo’n beetje in de vergetelheid geraakt. We kennen ze nog wel uit onze kindertijd, maar het blijft al lang niet meer bij de kinderboekjes van weleer. Er bestaat een hele wereld aan verhalen in getekende vorm. Of je nu houdt van humor, fantasy, detective, science-fiction of zelfs meer het literaire genre… je vindt ongetwijfeld je gading wel in de wondere wereld van de strips. En wat voor een wereld! Niet voor niets dat men spreekt van ‘de negende kunst’. Met dit boekje hoop ik je wat nieuwsgierig te maken. Nieuwsgierig naar méér!

Ik nodig je dan ook van harte uit in ‘Het Negende Labyrint’ te Genk. Kom eens een kijkje nemen, snuit eens door het grote aanbod van stripverhalen en misschien vind je wel iets nieuws om bij weg te dromen.

Oh, en geef dit boekje gerust verder aan iemand die er net zoveel plezier uit kan halen als jij!

#payitforward #vertelhetverder #gratis #goededaadvandedag #genieten

payitforward.JPG