Het Negende Labyrint is jarig!

We toasten op ons eerste succesvolle jaar met vele nieuwigheden, signeersessies, stripbeurzen en andere marktjes… Als bedankje werden de poorten naar de catacomben weer even op een kier gezet om met 3 prachtige aanbiedingen naar buiten te kunnen komen. Hopelijk voor ieder wat wils:

De IJsdemon - Jaques Tardi  Het eerste echte meesterwerk van Tardi, waarschijnlijk gebaseerd op de legende rond het spookschip Octavius, verscheen in 1980 bij uitgeverij Panda. Voor ons jubileum wordt hier de luxe-versie aangeboden, uitgebracht door Casterman in 1995. Dit 24-jarige album werd op 500 ex. gedrukt en voorzien van een prachtige ex-libris (genummerd en gesigneerd) op A3-formaat.

De IJsdemon - Jaques Tardi

Het eerste echte meesterwerk van Tardi, waarschijnlijk gebaseerd op de legende rond het spookschip Octavius, verscheen in 1980 bij uitgeverij Panda. Voor ons jubileum wordt hier de luxe-versie aangeboden, uitgebracht door Casterman in 1995. Dit 24-jarige album werd op 500 ex. gedrukt en voorzien van een prachtige ex-libris (genummerd en gesigneerd) op A3-formaat.

De Guinea Lord (Klaagzang van de Verloren Gewesten) - Delaby & Dufaux Een prachtige luxe-uitgave op 150 ex. Genummerd en gesigneerd door de auteurs, met 7 pagina’s aan schetsen en een mooie ex-libris. Dit tweede deel van de Genaderidders verscheen in 2008 bij Dargaud.

De Guinea Lord (Klaagzang van de Verloren Gewesten) - Delaby & Dufaux
Een prachtige luxe-uitgave op 150 ex. Genummerd en gesigneerd door de auteurs, met 7 pagina’s aan schetsen en een mooie ex-libris. Dit tweede deel van de Genaderidders verscheen in 2008 bij Dargaud.

Piloot van de Duivel (Wunderwaffen) - Maza Deel 1 van deze succesvolle pilotenstrip uit de stal van Uitgeverij Daedalus. Een gelimiteerde hardcover uit 2014. Eentje die op vele “wanted” lijstjes een plaatsje heeft gevonden, gezocht door menig verzamelaar.

Piloot van de Duivel (Wunderwaffen) - Maza
Deel 1 van deze succesvolle pilotenstrip uit de stal van Uitgeverij Daedalus. Een gelimiteerde hardcover uit 2014. Eentje die op vele “wanted” lijstjes een plaatsje heeft gevonden, gezocht door menig verzamelaar.